Digitaler

Uw verzekeringsmakelaar aan huis.

De wereld verandert razendsnel omdat de technologie vandaag heel wat mogelijk maakt wat pakweg tien jaar geleden nog niet bestond of nog niet als normaal aanzien werd.

Als verzekeringsmakelaar volgen wij deze veranderingen op de voet.

Om die reden investeerden wij in een performant beheerspakket zodat wij alle gegevens van al onze klanten op één plaats ter beschikking hebben en deze om het even waar meteen kunnen raadplegen. Wij investeerden verder in een website die de klant de mogelijkheid geeft om ons gemakkelijker gegevens en documenten door te sturen of met ons te chatten in plaats van bijvoorbeeld te bellen of langs te komen.

Vandaag gaan wij nog een stap verder en sluiten wij ons open kantoor. Jaar na jaar stellen wij vast dat er minder klanten effectief bij ons op kantoor langskomen precies omdat klanten anders met ons contact opnemen, anders denken en handelen.

Wil dit zeggen dat wij het persoonlijk contact uitsluiten?

Helemaal niet. Als blijkt dat een bezoek echt noodzakelijk is dan gaan wij naar u toe in plaats van dat u naar ons toe komt. Zo verliest u minder tijd, kan u in alle rust alles in een huiselijke sfeer bespreken met ons en kunnen wij ter plaatse af en toe wat advies geven omdat wij een aantal dingen effectief zien die we nooit zouden merken als u naar ons toe komt.

Met andere woorden, wij worden uw verzekeringsmakelaar aan huis zodat u zich altijd thuis voelt bij ons.

CATEGORIES:

Kantoor

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.