Indian

Waarom € 817,13 per jaar betalen als het ook kan voor € 250,00*?

De normale verzekeringspremie BA voor een Indian motorfiets met 1133cc kost € 817,13 lasten en kosten inclusief per jaar.

Wij hebben met een verzekeringsmaatschappij een exclusiefve overeenkomst gesloten voor alle eigenaars van een Indian motorfiets.

Maak er gebruik van!

*Deze premie BA is geldig als behalve de Indian motorfiets ook de personenwagen via ons kantoor bij dezelfde verzekeringsmaatschappij verzekerd wordt.

* De premie BA voor de Indian motorfiets kan nog verder dalen tot € 135,00 per jaar lasten en kosten inclusief als naast de personenwagen ook de brand en/of de familiale via ons kantoor bij dezelfde verzekeringsmaatschappij verzekerd wordt.

Mail ons een kopie van de polis of het inschrijvingsbewijs en het verzekeringsattest van je personenwagen en we gaan voor jou aan de slag.

Wens je je Indian motorfiets ook in omnium te verzekeren? Dat kan! Mail ons in dat geval je bestelbon door.

Wist je dat je je Indian motorfiets gratis in rechtsbijstand kunt verzekeren? Vraag ons naar de oplossing. We helpen je graag verder.

Als motorrijder ben je iets minder beschermd en is de kans op een ongeval met verwondingen dus ook groter. Het is dus geen overbodige luxe om een waarborg lichamelijke ongevallen toe te voegen aan de waarborgen.